Twee auto’s in brand gestoken in Veen

Foto: Archief
31 december 2018, 13:28
Verlopen

VEEN - Ook in de nacht van zaterdag op zondag zijn twee auto's in brand gestoken in Veen op de kruising van de Witboomstraat met de Van der Loostraat, die bekend staat om de vele autobranden in de maand december.

Een groep mensen stond op straat te kijken naar de branden. Daarbij zou ook zwaar vuurwerk naar de voertuigen zijn gegooid. Het lijkt bijna een kopie van vrijdagnacht. Toen keek een honderdtal mensen naar twee brandende auto’s op dezelfde kruising. Ook toen werd met zwaar vuurwerk gegooid.

Tijdens de kerstnacht werd er ook een auto in brand gestoken. Eerder werden ook een caravan en autobanden gebruikt voor de jarenlange ‘traditie’ in Veen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl