Eerste raadsvergadering gemeente Altena heeft plaatsgevonden

Foto: Kevin Joosten
2 januari 2019, 19:13
Verlopen

ALMKERK - In een overvolle raadszaal in het nieuwe gemeentehuis van Altena is met het uitspreken van het ambtsgebed de eerste raadsvergadering van start gegaan.

Burgemeester Marcel Fränzel opende met de woorden ‘het is zover’. De 31 raadsleden werden eveneens geïnstalleerd en er was ruimte voor diverse sprekers alvorens met het officiële gedeelte van start werd gegaan.

Het was wel even wennen voor het gemeentebestuur en de raadsleden, geen microfoons meer op de tafel maar opstaan richting één van de drie spreekmicrofoons centraal in de zaal. Ook zullen de raadsvergaderingen in de toekomst te volgen zijn op beeld via een livestream op de website.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl