Officiële overhandiging van ambtsketens aan Marcel Fränzel

Foto: Radio AFM
2 januari 2019, 19:37
Verlopen

ALMKERK - Yves de Boer, voormalig burgemeester van de gemeente Werkendam, overhandigde namens de drie voormalige burgemeesters van Aalburg, Werkendam en Woudrichem de ambtsketens officieel aan waarnemend burgemeester Fränzel van de nieuwe gemeente Altena.

“Veel inzet is gepleegd om te komen tot de fusie door een ieder, niet alleen door de burgemeesters maar zeker ook door de inwoners,” aldus Yves de Boer. Ook voormalig burgemeester Fons Naterop sloot zich aan bij deze woorden. Graag legde Naterop nog de nadruk op de eigen identiteit van de 21 kernen, ook in de nieuwe gemeente blijven deze van groot belang.

Naast deze overhandiging ontving Fränzel uit handen van de Boer een cadeau namens de voormalige gemeente Werkendam. Ook namens de voormalig griffiers waren er succes wensen en een korte terugblik op het fusieproces. Voormalig burgemeester Noordergraaf van Woudrichem moest zich door privé omstandigheden verontschuldigen voor zijn afwezigheid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl