Con Amore zoekt gastleden voor de Marcus Passie

Foto: Con Amore
6 januari 2019, 14:19
Verlopen

SLEEUWIJK - Heeft u de wens om eens met een Passie mee te zingen? Dat kan, want op Palmzondag 14 april 2019 zal C.G.K. “Con Amore” uit Sleeuwijk in de Ned. Hervormde Kerk te Woudrichem de Marcus Passie uitvoeren.

Op Goede Vrijdag 19 april 2019 hoopt het koor dezelfde Passie uit te voeren in de Gereformeerde Kerk te Almkerk. Deze Passiemuziek naar het evangelie van Marcus is samengesteld, bewerkt en gecomponeerd door de dirigent van het koor dhr. Jaap Kwakkel. Als u het leuk vindt om hierin mee te zingen, dan bent u als gastlid van harte welkom. De muziek is Nederlandstalig en niet moeilijk om in te studeren.

Men kan uw steun, ofwel uw stem, goed gebruiken! Aan deze deelname zijn geen kosten verbonden. Het koor repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Bolderik in Sleeuwijk. Aanmelden en meer informatie kan door een e-mail te sturen naar conamoresleeuwijk@gmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl