Grote belangstelling voor wielertoertocht van Samenloop voor Hoop

Foto: Archief
7 januari 2019, 20:33
Verlopen

ALTENA - De wielertoertocht die op 28 en 29 juni van dit jaar wordt gehouden in de gemeente Altena, lijkt een groot succes te worden. Tegelijkertijd met de lopers gaan ook fietsers zich massaal inzetten voor KWF kankerbestrijding.

Een tocht, die minimaal 1 en maximaal 4 keer gereden kan worden, voert de fietsers langs of door alle prachtige dorpen (en stadje) van Altena. Tevens zal een prachtig stuk Biesbosch in het parcours worden meegenomen. Een ronde is ongeveer 90 kilometer. Vertrek en eindpunt van iedere ronde is op het oude voetbalveld te Rijswijk, waar de lopers en fietsers elkaar ontmoeten aan het begin en aan het einde van een nieuwe ronde.

Op vrijdagavond 28 juni om 17.00 uur wordt tegelijkertijd met de lopers gestart met ronde 1. Na een kleine tussenstop in Eethen bij voetbalvereniging GDC zal het peloton tegen 21.00 uur weer in Rijswijk aankomen. Op zaterdag wordt deze cyclus nog 3 keer herhaald. De vertrektijden zijn dan: 05.00, 09.00 en 13.00 uur. Het is de bedoeling dat de fietsers dus gelijk met de lopers klaar zijn met de sponsortocht. Dat zal zaterdagmiddag om 17.00 uur zijn.

Wil je meedoen? Je kunt je opgeven op de site: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-brabant/altena/team23. De inschrijfgeld voor de Samenloop is net als bij de lopers €15,- Daarnaast is het de bedoeling dat iedereen in hetzelfde gesponsorde shirt rijdt. Deze zijn ter zijner tijd voor €40,- te koop. De opbrengst hiervan gaat dankzij sponsors in zijn geheel naar KWF kankerbestrijding.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl