Thomas van Duijn ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Foto: Peter Leonhart
7 januari 2019, 20:20
Verlopen

GORINCHEM - Zondag 6 januari heeft burgemeester Reinie Melissant een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Thomas van Duijn. De uitreiking vond plaats in Theater PoGo tijdens het nieuwjaarsconcert met de Spectacles Jazz Band.

Burgemeester Melissant reikte de Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Van Duijn vanwege zijn vele verdiensten voor de stichting Jazz Hall’72, de stichting tot Bevordering van Oudestijl Jazzfestivals Gorinchem en de Gorkumse Atletiek- en Triathlon Vereniging Typhoon.

Vanaf 2004 tot heden is de heer Van Duijn actief als voorzitter van de stichting Jazz Hall’72. De stichting zet zich in voor bevordering van Oudestijl Jazzfestivals. Meer hobbymatig heeft de heer Van Duijn in 1984 samen met een aantal muzikanten het streetparade orkest ‘The Street Fair Hobblers’ opgericht. Gedurende 19 jaar is de heer Van Duijn vrijwillig actief geweest voor Atletiek- en Triathlonvereniging TyPhoon. De heer Van Duijn is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl