Delta Piano Trio in Buchholz, Bazel, Wenen en in Dussen

Foto: Sarah Wijzenbeek
8 januari 2019, 22:26
Verlopen

DUSSEN - Het is een mooi gezicht: de aankondiging van het concert van het Delta Piano Trio in Dussen op 24 januari in een rij met klinkende plaatsnamen.

Ter illustratie, een fragment uit de laatste nieuwsbrief van het trio. “Onze volgende concerten in één oogopslag: 13-1Buchholz (D) / 18-1Bazel (CH)/ 20-1Salzburg (A)/ 21 t/m 23-1 Wenen (A)/ 24-1 – Dussen (NL) 9-2 Amsterdam (NL)/ 10-2 Solothurn (CH).”

Nog mooier wordt het, door de recensie uit diezelfde nieuwsbrief. “Winnaars vallen op. Dit was meer dan ooit het geval bij het geweldige concert van het Delta Pianotrio op zaterdagavond in Adelboden. Violist Gerard Spronk, pianiste Vera Kooper en celliste Irene Enzlin vervoerden het publiek met de ongelooflijke diversiteit, de verfijnde precisie en emotionele kracht van hun spel.”

Het is dan ook een eer om het concert van het Delta Piano Trio op 24 januari in kasteel Dussen aan te kondigen. De aanvang is 20.00 uur. Het programma bestaat uit Beethoven, Auerbach en Schönberg. De entree is 15 euro per persoon. Reserveren en meer info via www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl