Powerhouse Sport Awards jubileert in Wijk en Aalburg

Foto: Ad de Visser
8 januari 2019, 22:01
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Wat kleinschalig begon, is uitgegroeid tot een sportevenement van formaat, breed gedragen in de regio en zelfs ver daarbuiten. Inmiddels zijn de 35 nominaties de sportverkiezingen over 2018 bekend. Iedereen heeft zijn of haar de uitnodiging voor het gala mogen ontvangen.

Voorzitter Jetty Duister struint het hele jaar de sportmedia af op zoek naar die toppers. Daarnaast speelt de Facebookpagina van de stichting een grote rol. Dagelijks is Duister in de weer om berichten te vinden en te delen met alle sportliefhebbers. En er wordt contact gezocht met de sporters. Zij ontvangen een enquête. Hun persoonlijke input geeft uiteindelijk het meest juiste beeld weer voor de samenstelling van de shortlist. Maar, het blijven appels met peren die vergeleken moeten worden.

Ondernemers steunen de organisatie en vrijwilligers steken de handen uit de mouwen op 11 januari. Als aanstaande vrijdagavond de zaal volloopt, begint de beleving. Dan voel je dat sport verbindt. 35 Genomineerden in 7 categorieën. Dat wordt wikken en wegen, maar het komt goed, want tijdens alle voorgaande edities zijn de winnaars gehuldigd. 2019 wordt een memorabel jaar. Niet alleen voor de organisatie maar ook voor de genomineerden. Het zilveren jubileum wordt met verve gevierd in d’ Alburcht te Wijk en Aalburg. Wielrenster Marianne Vos uit Babyloniënbroek voert de lijst aan van ‘Meest Award winnende individuele sporter’. Kijk op de Facebookpagina en de website: www.powerhouse-sportawards.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl