Theaterduo Kees en Koos speelt Drakentongetje in kasteel Dussen

Foto: Stichting Vrienden van Kasteel Dussen
8 januari 2019, 22:31
Verlopen

DUSSEN - Op zondag 20 januari zijn Kees en Koos terug in kasteel Dussen. Zij spelen vanaf 13.30 uur de voorstelling 'Drakentongetje'. Kom je mee naar binnen in een wonderlijke winterse wereld?

In de iglo van Kees en Koos is het wel wat koud, want hun draakje wil geen vuur meer spugen. Ze heeft haar tongetje verbrand aan de warme chocolademelk. De pinguïn en de ijsbeer vinden het helemaal niet koud: lekker springen en een superdichte vacht, dat helpt. De giraf wordt lekker warm van knuffelen en van haar laarsjes. En met wat hulp komt het draakje uit het ei- en kunnen we ons warmen aan een drakendans.

Wat is er leuker, dan in een écht kasteel kijken, meezingen, dansen en genieten van een lief, vrolijk en vooral warm wintersprookje? Iedereen vanaf 2 jaar is welkom; de voorstelling duurt ongeveer drie kwartier. De entree is 6 euro per persoon. Aanmelden voor de voorstelling kan via www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl