Nieuwjaarspecial IFFG: ode aan natuur en muziek van eigen bodem

Foto: Tim Hartman
9 januari 2019, 14:59
Verlopen

GORINCHEM - Het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) luidt zaterdag 19 januari het jaar in met twee wonderschone documentaires van eigen bodem in Theater Peeriscoop: Wad en Klanken van Oorsprong.

Het IFFG wil filmliefhebbers niet laten wachten tot het festival dat in 2019 van 11 tot en met 14 april plaatsvindt. Bij de film ‘Wad’ zal cameraman en editor Melchert Meijer zu Slochtern aanwezig zijn. Regisseur Hetty Naaijkens-Retel Helmrich komt eveneens naar Peeriscoop om te vertellen over haar ‘Klanken van Oorsprong’.

De vertoning van ‘Wad’ start om 16.30 uur, de Klanken van Oorsprong om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.iffg.nl. Het is aan te raden dat snel te doen, want vol is vol.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl