Een muzikaal Aalburgs welkom aan Altena

Foto: Pixabay
10 januari 2019, 16:06
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Een nieuw jaar betekent eigenlijk automatisch ook een nieuw Nieuwjaarsconcert van brassband Oefening en Uitspanning.

Omdat een nieuw jaar nu ook een nieuwe gemeente betekent, is besloten om dit concert in een iets ander jasje te steken: de drie Aalburgse muziekverenigingen nemen gezamenlijk afscheid van Aalburg, maar heten ook de nieuwe gemeente Altena welkom. U bent van harte uitgenodigd om dit op 12 januari mee te maken in het Willem van Oranje College te Wijk en Aalburg. Om 19.30 uur begint een zeer gevarieerde avond waarop alle orkesten uit de voormalige gemeente Aalburg te beluisteren zijn: de fanfare en slagwerkgroep van Excelsior uit Genderen, brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen en zoals elk jaar het A- en B-orkest van Oefening en Uitspanning uit Wijk en Aalburg.

Als afsluiter van het concert spelen de bands nog gezamenlijk een nummer met een bekende gastdirigent. Zo wordt de gemeente Aalburg symbolisch uitgezwaaid door de op dat moment oud-burgemeester Naterop van Aalburg. Geniet van deze unieke gebeurtenis en praat nog gezellig na onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl