Nieuw uiterlijk voor ’s Heeren Loo

Foto: Archief
11 januari 2019, 16:58
Verlopen

WOUDRICHEM - ’s Heeren Loo, de grootste landelijke aanbieder van zorg voor mensen met een (verstandelijke) beperking, krijgt een nieuwe huisstijl en een nieuw logo.

Op maandag 14 januari wordt de eerste vlag gehesen met daarop het nieuwe logo. Dit gebeurt om 10.00 uur op de woon- en werkboerderij Kraaiveld aan de Roef 4 te Woudrichem. ’s Heeren Loo wil met een nieuw uiterlijk haar zichtbaarheid en herkenbaarheid verder vergroten. Dit is van belang om het onderscheid te maken in een zorgmarkt met vele aanbieders.

Piet Yntema, regiodirecteur Zuid: “Elke dag helpen wij om de dromen en wensen van onze cliënten te realiseren. Zorgprofessionals werken hiertoe intensief samen met cliënten en hun verwanten. Deze samenwerking is het kloppend hart van onze organisatie. Dit zult u ook terugzien in ons logo.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl