Open Dag Altena College in Sleeuwijk

Foto: Archieffoto Altena College
11 januari 2019, 17:33
Verlopen

SLEEUWIJK - Zit je in groep 7 of 8 en ben je benieuwd welke middelbare school bij jou past? Kom dan kijken bij het Altena College in Sleeuwijk op woensdag 23 januari van 14.30 tot 17.00 en van 19.00 tot 21.00 uur. Je kunt op het Altena College terecht voor vmbo-t, havo en vwo.

Tijdens de Open Dag hoor je alles over het brede vakkenaanbod en de vele extra’s. Denk aan vakken als IT-skills, Wiskunde D, Anglia (Engels), de Business School, robotica, filosofie, kunst en muziek of GameDesign. Teveel om op te noemen, dus kom kijken op 23 januari en ontdek wat er bij jou past.

Tijdens de Open Dag krijg je meer informatie over de doorstroommogelijkheden van vmbo naar havo en van havo naar vwo. Bovendien zijn de dyslexie- en hoogbegaafdheidsbegeleiders aanwezig en is er volop informatie over het Talentenprogramma, de uitgebreide extra zorg en persoonlijke begeleiding. Kan je niet naar de Open Dag komen of wil je na de Open Dag nog eens langskomen? Schrijf je dan in voor de Altena Experience op 6 februari, de doe-middag voor groep 8. Inschrijven daarvoor kan vanaf 23 januari via www.altenacollege.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl