Week van Gebed 2019: Recht voor ogen

Foto: Pixabay
11 januari 2019, 17:38
Verlopen

WIJK EN AALBURG - 'Recht voor ogen’ is het thema van de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2019 plaats van 20 t/m 27 januari.

Christenen in de hele wereld komen in de Week van Gebed samen om te bidden voor elkaar, voor hun dorp, de stad, het land en de wereld. Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Indonesië. Ook in Wijk en Aalburg zijn er Interkerkelijke gebedsbijeenkomsten. Ieder die mee wil bidden is hartelijk welkom.

De gebedssamenkomsten in Wijk en Aalburg vinden plaats op maandag 21 januari, dinsdag 22 januari en woensdag 23 januari 2019 in de Hervormde Kerk De Burg te Aalburg, Oude Kerkstraat 19a. Donderdag 24 januari en vrijdag 25 januari 2019 in verenigingsgebouw Rehoboth te Wijk, Bergstraat 5. Alle samenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren ongeveer een uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl