Kunstroute vindt dit jaar plaats in Sleeuwijk

Foto: Archieffoto Kunstroute in Nieuwendijk
12 januari 2019, 13:46
Verlopen

SLEEUWIJK - De eerste kunstroute binnen de nieuwe gemeente Altena zal dit jaar plaatsvinden in de kern Sleeuwijk. Dat maakte organisator Ton Damen zaterdagmorgen in A-Magazine op A-FM bekend.

Voorgaande jaren waren er al kunstroutes in de voormalige gemeente Aalburg en Woudrichem. Vooral de kunstroute in de vesting Woudrichem was regiobreed bekend. In de gemeente Werkendam is men in 2009 begonnen met een eigen kunstroute. Deze kreeg als titel mee: ‘Between Two Bridges’. Ieder jaar werd in een andere kern van de gemeente Werkendam een eigen kunstroute georganiseerd. Voor 2019 stond Sleeuwijk al op het programma. De organisatie wil alle kernen graag afwerken, voordat er mogelijk sprake is van een regiobrede kunstroute. 

Op dit moment vinden er allerlei gesprekken plaats met de organisaties van de kunstroutes in Aalburg en Woudrichem om te onderzoeken wat er samen gedaan kan worden in Sleeuwijk. De kunstroute in Sleeuwijk vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 en heeft als thema: “Luchtige kunst in Sleeuwijk”.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl