Vele sportprijzen uitgereikt tijdens laatste Powerhouse Sport Awards

Foto: Debora Schoon-Kadijk
12 januari 2019, 07:34
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Vrijdagavond vond voor de 25e keer de uitreiking plaats van de Powerhouse Sport Awards in een goed gevulde sporthal d'Alburcht in Wijk en Aalburg.

De grootste verrassing van de avond was wel dat het de laatste sportverkiezingen waren. Jetty Duister is alle jaren de drijvende kracht geweest achter de verkiezingen en vertelde in een filmpje op Facebook dat het mooi is geweest.

Beachvolleybalsters Raïsa Schoon en Emi van Driel namen voor de derde keer op rij de hoofdprijs in de categorie sportploeg junioren van het jaar in ontvangst. De Dussense atleet Stan Schipperen werd sportman van het jaar bij de junioren. De Dames 1 van de Werkendamse volleybalvereniging Voltena werd sportploeg van het jaar. Tennisser Bart Stevens uit Waalwijk werd sportman bij de senioren. Softbalster Tess Remmers uit Werkendam sportvrouw bij de junioren en wielrenster Marianne Vos uit Babyloniënbroek werd sportvrouw bij de senioren. Bij de masters ging de Drunense mountainbiker Maikel Govaarts er met de prijs vandoor.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl