ACKC wint van koploper Vriendenschaar

Foto: Arie den Hartog
13 januari 2019, 23:21
Verlopen

BODEGRAVEN/ALMKERK - Het was een lastige wedstrijd bij de hervatting van de competitie na de kerstvakantie. Dit keer gingen de Almkerkers van ACKC op bezoek in Bodegraven waar het Vriendenschaar, de koploper in de 3e klasse F, trof.

ACKC weerde zich danig de eerste helft en kwam sterk voor de dag. De wedstrijd ging behoorlijk gelijk op er kon na een spannende strijd worden gerust bij een 7-7 stand. In de tweede helft leek er een kanteling te komen ten nadele van ACKC halverwege het tweede bedrijf bij een 11-10 achterstand. De interim coaches Van der Ham en Meerman, die Coach den Hartog vervingen vanwege een blijde gebeurtenis, grepen op tijd in en konden na een time out en enkele tactische wissel de ploeg op het juiste spoor brengen.

Er werd uiteindelijk aan het langste eind getrokken door ACKC en ze wonnen uiteindelijk verdiend met 12-14. ACKC neemt nu de 3e plaats in en volgt de koplopers Vriendenschaar en Tiel’72 op een punt. Komende zaterdag is er weer een thuiswedstrijd tegen LUNO uit Linschoten. De aanvang is 18.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl