De Soos viert 50-jarig bestaan met Benederpop

Foto: Pixabay
13 januari 2019, 12:03
Verlopen

ALMKERK - In 2019 viert SJWA De Soos zijn 50-jarig bestaan. Al 50 jaar lang zetten jongeren zich in als vrijwilliger voor het organiseren van activiteiten voor de hele regio.

Denk aan de jaarlijks terugkerende Zomerfeesten, de Avond4daagse en de drukbezochte vrijdag- en zaterdagavonden in de discotheek aan de Provincialeweg in Almkerk. De Soos en alle activiteiten vormen al jaren het startpunt van uitgaan voor de jeugd uit de regio. Ter ere van de afgelopen 50 jaar vol hoogtepunten organiseert De Soos op 18 mei een 3e editie van Benederpop: een eendaags popfestival met veel artiesten van landelijke relevantie, zoals The Dirty Daddies. De verdere programmering wordt de komende tijd bekendgemaakt.

Eerdere edities van het festival vonden plaats bij het 25- en 40-jarig bestaan van De Soos, met optredens van o.a. Herman Brood en His Wild Romance, Racoon, De Kast en De Dijk. De kaartverkoop voor Benederpop 2019 is inmiddels gestart. Tickets en info zijn te vinden op www.benederpop.nl en via de Facebookpagina.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl