Nieuwe voorzitter en erevoorzitter bij Achilles Veen

Foto: Website Achilles Veen
13 januari 2019, 11:44
Verlopen

VEEN - Zaterdag 5 januari, tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie bij Achilles Veen, heeft Janthijs de Fijter afscheid genomen als voorzitter van Achilles Veen. Na ruim 10 jaar trouwe dienst heeft hij besloten een stapje terug te doen.

Hij droeg daarbij symbolisch de voorzittershamer over aan de nieuwe voorzitter Henk Schreuders. Aan Henk Schreuders de taak om Janthijs te bedanken voor de afgelopen 10 jaren waarin Janthijs vol overgave aan het roer heeft gestaan van deze Veense voetbalclub. En het waren nogal roerige jaren met als hoogtepunt natuurlijk de verhuizing naar het prachtige sportcomplex aan de Groeneweg in Veen.

Het zittende bestuur van Achilles Veen heeft besloten Janthijs te benoemen tot erevoorzitter van Achilles Veen. Een bijzondere titel die in de clubgeschiedenis pas voor de tweede keer wordt uitgereikt. Alleen de inmiddels overleden Goof van Andel mocht hem voorgaan in deze eervolle functie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl