Sauwelavonden in Café de Phoenix in Hank

Foto: Pixabay
13 januari 2019, 11:57
Verlopen

HANK - Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari vinden de sauwelavonden plaats in Café de Phoenix, dit jaar iets anders danvoorgaande jaren.

Vijf creaties betreden de ton, waarna er aansluitend een feestavond is. Door omstandigheden hebben enkele Hankse sauwelaars dit jaar noodgedwongen moeten afzeggen. Gelukkig heeft de organisatie sauwelaars Ruud de Vetter uit Raamsdonk en Jefffrey Aerts uit Geertruidenberg bereid gevonden om in Hank mee te doen.

Daarnaast betreden Ton Damen, Jurgen Bouwens, Ellen Akkermans en Alex Wintermans de ton. Op vrijdagavond wordt de aansluitende feestavond verzorgd door Disco Joost en Rens en Blaaskapel Asjemenou. Op zaterdagavond verzorgen zij ook de feestavond, maar als klap op de vuurpijl volgt er nog een optreden van Randy Watzeels. Kaarten zijn vanaf nu te koop en kosten 7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Café de Phoenix, Adviesbureau Verhoeven en voetbalverenging Be Ready.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl