Contactavond MS Vereniging Nederland – Gorinchem/Altena

Foto: Pixabay
19 januari 2019, 17:51
Verlopen

GORINCHEM - De MS Vereniging Nederland - Gorinchem en omgeving en Altena, nodigt al haar leden en andere belangstellenden uit voor een contactavond op woensdag 23 januari, ook als u niet of niet regulier naar onze bijeenkomsten komt.

Op deze nieuwjaarsbijeenkomst wordt er teruggeblikt op 2018 en wordt vooruit gekeken op het jaar dat voor ons ligt. Dit onder het genot van koffie en later op de avond met een hapje en een drankje. Ook is er op deze avond een presentatie van Conny de Jong. Zij is in 2018 samen met een groep vrienden het project ‘Missie Peru’ gestart. Ze zijn op eigen kosten naar Peru gereisd om daar naar de top van Machu Piccu te lopen om daarmee aandacht te vragen voor MS en voor MS-Research geld in te zamelen voor het project ‘Herstel van myeline’.

De aanvang is op woensdag 23 januari 2019 om 20.00 uur in de recreatiezaal van de Boogflat, Pijlstraat-portiek 2 te Gorinchem. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Het wordt een gezellige en informatieve avond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl