De historie van Andel in beeld tijdens Ael ontmoet Ael

Foto: Altena TV
19 januari 2019, 17:00
Verlopen

ANDEL - Op vrijdag 18 januari was de officiële onthulling van de Ael ontmoet Ael website. Met ruim 14.000 foto’s die door de jaren heen zijn verzameld.

Tijdens een drukbezochte avond in ‘t Buitenhoff in Andel werden er diverse foto’s getoond en bijhorende verhalen verteld. Tijdens deze avond konden bezoekers eventueel aanvullende informatie geven om de historie nog beter in beeld te brengen. Op de website van Ael ontmoet Ael zijn vanaf nu de foto’s te bekijken die ingedeeld zijn diverse categorieën.

Wie thuis nog oud beeldmateriaal heeft en dit beschikbaar wil stellen, kan het materiaal beschikbaar stellen aan Oranjevereniging Juliana. Wanneer de foto’s zijn gedigitaliseerd krijgt men het origineel weer terug.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl