Belangrijke zege voor ACKC

Foto: ACKC
20 januari 2019, 12:26
Verlopen

ALMKERK/GIESSEN - Na de winst van afgelopen weekend op de koploper wilde ACKC natuurlijk doorpakken richting koppositie. Op bezoek kwam LUNO uit Linschoten.

Het scoren verliep aan beide kanten erg stroef. De betere was ACKC maar wat betreft de tussenstand halverwege van 4-2 was nog niet duidelijk wie deze wedstrijd echt naar zich toe kon trekken. In de tweede helft werd de druk op de tegenstanders weer zo hoog mogelijk gehouden. Het scoren aan ACKC zijde verliep wat vlotter en binnen een mum van tijd was het 7-2.

ACKC hield goed stand en kon door wederom tactische wissels op ruime voorsprong blijven. Vooral de gasten hadden hun meeste krachten verspeeld. ACKC kon de wedstrijd in handen nemen en kon zonder hoogstaand spel de voorsprong uitbreiden. Uiteindelijk werd de buit binnengehaald met een 16-9 winst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl