Peter van der Ven voorgedragen als kandidaat-wethouder

Foto: Archief Lokaal Belang
21 januari 2019, 23:01
Verlopen

ALTENA - Peter van der Ven wordt door AltenaLokaal voorgedragen als de nieuwe kandidaat-wethouder binnen het college van de gemeente Altena. Dat maakte de partij maandagavond bekend.

De in Raamsdonksveer woonachtige Van der Ven is een oude bekende in deze regio. Hij was van 2010 tot en met 2015 namens Lokaal Belang wethouder in het college van de gemeente Werkendam. In deze 6 jaar heeft Van der Ven veel betekend voor de partij en de plaatselijke politiek. Van der Ven is met name in het zuidwestelijke deel van de gemeente (Dussen/Hank) ook bekend als de rector van het Dongemond College Raamsdonksveer (tot 2010).

Het was de bedoeling dat de complete wethoudersploeg donderdagmiddag 17 januari in het gemeentehuis in Almkerk zou worden gepresenteerd. De kandidaat-wethouder van Altena Lokaal trok zich op het laatste moment wegens privéomstandigheden terug. In de persoon van Peter van der Ven heeft AltenaLokaal nu een nieuwe kandidaat gevonden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl