Drie nieuwe raadsleden beëdigd in de gemeente Altena

Foto: Michel Pruijmboom
22 januari 2019, 21:40
Verlopen

ALMKERK - Na de beëdiging van de vier wethouders, zijn de vrijgekomen raadszetels direct weer ingevuld door partijgenoten.

Namens CDA Altena zijn Wendy van Ooijen en Arie Pieter Verdoorn beëdigd. Voor Progressief Altena kwam deze eer voor Anne-Wil Maris. De raadszetel voor SGP Altena kwam niet vrij, vanwege het feit dat Hans Tanis een wethouder van buiten Altena is.

Wanneer de kandidaat-wethouder voor Altena Lokaal wordt beëdigd, is hiervoor geen ‘stoelendans’ meer nodig omdat Peter van der Ven geen huidig raadslid is. Hiermee is de gemeenteraad voor de gemeente Altena dus compleet.  

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl