Yves de Boer nieuwe voorzitter van Biesbosch MuseumEiland

Foto: Facebookpagina Biesbosch MuseumEiland
22 januari 2019, 17:03
Verlopen

WERKENDAM - Na 13 jaar voorzitter te zijn geweest van het Biesbosch Museum heeft de heer Douwe Altena zijn functie neergelegd. Conform het rooster van aftreden was hij per 2019 aftredend en niet herkiesbaar.

De heer Altena is altijd een zeer betrokken bestuurslid geweest die zijn voorzittersrol met veel bezieling heeft vervuld. Onder zijn voorzitterschap is o.a. de ontwikkeling van het nieuwe Biesbosch MuseumEiland tot stand gekomen; een niet te miskennen miljoenenproject. Als dank voor zijn betrokkenheid en inzet is de heer Altena benoemd tot erevoorzitter.

Het Biesbosch MuseumEiland is zeer verheugd te kunnen melden dat zij een geschikte opvolger hebben gevonden in de persoon van de heer Yves de Boer. Hij was tot 1 januari 2019 waarnemend burgemeester van de gemeente Werkendam, daarvoor gedeputeerde van de Provincie Noord Brabant en wethouder van de gemeente Oosterhout. Op 21 januari 2019 heeft de officiële overdracht plaatsgevonden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl