Dichters en muziek tijdens nationale Poëzieweek in Werkendam

Foto: Pixabay
25 januari 2019, 18:21
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 5 februari tijdens de Nationale Poëzieweek, van 31 januari tot 7 februari, gaat het dichterspodium weer van start na een korte winterstop. Van 19.45 tot circa 21.15 uur bent u van harte welkom in de Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Dichter van de maand is Ruben Kemperman uit Helmond. Hij schrijft zowel oneliners als langere toegankelijke gedichten. Hij heeft een eigen stijl ontwikkeld en zoekt steeds naar nieuwe manieren om zich in zijn gedichten te uiten. Tijdens het dichtersdiner in 2018 was hij een van de optredende dichters. Op veler verzoek is Skylark bereid gevonden om weer te komen spelen. Dit trio (met viool, zang en gitaar) zal twee keer optreden.

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl