CFM/Transito wint met moeite van Madereros C.F.

Foto: Archief
26 januari 2019, 06:34
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito speelde vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen Madereros C.F. uit Wijchen.

Na de nederlaag in Apeldoorn van een week eerder, moest er gewonnen worden om aansluiting te houden bij de top van de Eerste Divisie B. Dit lukte in De Crosser met moeite, na een achterstand bij rust, werd uiteindelijk met 4-3 gewonnen. De eerste helft was voor de toeschouwers op de tribune geen spektakelstuk. Twee afwachtende teams kregen weinig kansen, waardoor een 0-0 ruststand een logisch gevolg leek te zijn. In de laatste minuut dachten de bezoekers hier echter anders over en gingen met een 0-1 voorsprong de rust in.

In de tweede helft moest CFM/Transito zich laten zien, maar de voorsprong van Madereros C.F. werd al snel verdubbeld. Via een kogelharde vrije trap van Kevin Cornet en een schot van Fabian van Horssen kregen de Werkendammers het voor elkaar om weer op gelijke hoogte te komen. Nadat Madereros C.F. zijn vijfde overtreding maakte, was dit de opening voor CFM/Transito om de wedstrijd toch winnend af te kunnen sluiten. Dankzij twee rake tien-meter trappen van Kevin Cornet kwamen de Werkendammers op een comfortabele 4-2 voorsprong. In de laatste minuten scoorden de bezoekers nog de 4-3, maar de Werkendammers trokken de overwinning over de streep.

De volgende wedstrijd van CFM/Transito is op 8 februari in Den Bosch. De Werkendammers nemen het dan op tegen titelkandidaat FCK/De Hommel. De wedstrijd begint om 21.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl