Extra raadsvergadering voor beëdiging van Peter van der Ven

Foto: Facebookpagina Matthijs van Oosten
27 januari 2019, 12:00
Verlopen

ALMKERK - De gemeenteraad van de gemeente Altena houdt op dinsdag 29 januari een extra vergadering voor de benoeming en beëdiging van Peter van der Ven tot wethouder namens AltenaLokaal.

Dit is voor deze avond het enige agendapunt. De vergadering start om 19.00 uur en is live online te volgen via een stream via de website www.gemeentealtena.nl. Aansluitend, om 19.30 uur, vinden voor de eerste keer de zogenaamde Altenatafels plaats. Dit zijn bijeenkomsten die twee weken voor de raadsvergadering plaatsvinden.

De tafels zijn verdeeld in tafel Sociaal, tafel Ruimtelijk en tafel Bestuur. Er wordt dus gelijktijdig aan drie tafels in drie ruimtes vergaderd. De Altenatafels gaan om beeld- en meningsvorming. Raadsleden verkennen het onderwerp, krijgen een presentatie en/of gaan in gesprek en debat. Deze eerste Altenatafels staan in het teken van een kennismaking met de verschillende thema’s en onderwerpen die per domein spelen: medewerkers van de gemeente houden korte presentaties en beantwoorden vragen van raadsleden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl