Lezing boswachter Thomas van der Es over de Biesbosch

Foto: Archief
27 januari 2019, 11:34
Verlopen

GIESSEN - Boswachter Thomas van der Es vertelt op donderdagavond 31 januari bij Altenatuur over de visarend en anderespectaculaire nieuwkomers in de Biesbosch.

Van der Es groeide op aan de rand van de Biesbosch en werd op zijn 21e ‘de jongste boswachter ooit’ in de Biesbosch. Hij maakt indrukwekkende foto’s van het landschap en de natuur, is een gedreven verteller en verschijnt regelmatig in radio- en tv-programma’s. In 2017 verscheen van zijn hand het boek ‘De nieuwe Biesbosch’.

Tijdens zijn lezing zal hij uitgebreid vertellen over de nieuwste ontwikkelingen in de Nieuwe Dordtse Biesbosch, de kolonie- en weidevogels in de Noordwaard en aandacht besteden aan het succesvolle broedsucces van zowel de zeearend als de visarend in dit ‘Nieuwe stukje Nederland’. De lezing is op Fort Giessen en de aanvang is 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.altenatuur.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl