Michel Langerak langer bij Kozakken Boys als assistent

27 januari 2019, 11:00
Verlopen

WERKENDAM - De Werkendamse voetbalclub Kozakken Boys heeft Michel Langerak langer aan zich weten te binden. De huidige interim-trainer wordt de komende twee seizoenen de assistent van de nieuwe hoofdcoach Rick Adjei.

Langerak keerde in november op interim basis terug op het oude nest, omdat Jasper de Muijnck voortijdig vertrok uit Werkendam. Eerder was de oud-speler van onder andere AZ en Sparta tussen 2010 en 2013 al trainer van de tweededivisionist, met de titel in de topklasse als hoogtepunt.

Kozakken Boys strikte eerder al Rick Adjei als hoofdtrainer voor volgend seizoen. De 35-jarige Adjei is momenteel nog coach van zondaghoofdklasser Unitas uit Gorinchem, waarmee hij twee keer promoveerde.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl