Nadiah viert 35-jarig bestaan en zoekt nieuwe leden

Foto: Website Nadiah
27 januari 2019, 11:41
Verlopen

RIJSWIJK - Op 25 mei viert Nadiah zijn 35-jarig jubileum. Nadiah is een interkerkelijk jongerenkoor uit Giessen/Rijswijk en omgeving. Het koor bestaat uit een enthousiaste groep van ongeveer 25 jongeren die wekelijks samen komt om te zingen onder leiding van onze dirigent Matthijs Hoogendijk.

Heb je altijd al eens mee willen zingen met Nadiah, of ben je oud-lid en zou je graag weer voor een aantal weken meedoen? Dan is het koor op zoek naar nieuwe leden vanaf 16 jaar. Tijdens de repetitie in de Hervormde kerk in Rijswijk op 10 april vanaf 20.15 uur wordt er meer informatie gegeven. De bedoeling is dat je daarna een aantal woensdagavonden mee repeteert om uiteindelijk 25 mei tijdens het concert mee te zingen. Er is verder geen verplichting lid te worden van het koor; er zal alleen een bijdrage voor de onkosten gevraagd worden.

Ook als je niet mee wil zingen, ben je van harte welkom op 25 mei om het jubileumconcert te bezoeken. Wil je op de hoogte blijven van het jubileumnieuws, stuur een mailtje naar jubileumnadiah@hotmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl