Piet Hartman vanaf 4 februari terug op Radio A-FM

Foto: Radio A-FM
27 januari 2019, 22:39
Verlopen

HANK - Vanaf maandag 4 februari kruipt presentator Piet Hartman opnieuw achter de microfoon in de studio van Radio A-FM. Hij presenteert dan tussen 20.00 en 22.00 uur het programma ‘Altena Alternatief’ waarin Hartman wekelijks onder meer een diepte-interview aan gaat met een gast in de studio.

Het afgelopen jaar heeft voor schrijver, columnist, journalist en radiomaker Hartman in het teken gestaan van de gemeentelijke fusie. Na een reeks politieke live-uitzendingen vanuit Golfpark Almkreek en de presentatie van het lijsttrekkersdebat is Hartman nu ‘dolenthousiast’ om weer op de vertrouwde kruk in de radiostudio plaats te nemen. Nu de gemeente Altena een feit is zal dit jaar een belangrijke periode zijn waarin duidelijk moet worden of de verwachtingen van de nieuwe gemeente waar gemaakt gaan worden. Stof genoeg voor Hartman om hier mee aan de slag te gaan.

Radio A-FM is de lokale omroep voor de gemeente Altena en te ontvangen via de ether op 107.1 en 107.8 FM. Digitaal luisteren kan via de A-FM app, de Lokale Omroep app, een streamingsdienst als TuneIn of via de website www.radioafm.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl