Teleurstellend optreden ACKC in Tiel

Foto: ACKC
27 januari 2019, 15:34
Verlopen

ALMKERK/TIEL - Afgelopen zaterdag werd er een bezoek gebracht aan Tiel’72 de koploper in de 3e klasse F.

ACKC werd direct al overrompeld door de fel gemotiveerde tegenstander en stond al snel op een 3-0 achterstand. ACKC kwam niet in zijn spel en maakte fout op fout , wel was nog hoop op beter bij een 7- 4 stand , deze hoop werd snel teniet gedaan. Coach de Hartog had al snel enkele omzettingen in zijn team aangebracht. De ruststand van 11-5 beloofde al dat het een zware tweede helft zou gaan worden. In de beginfase van dat tweede bedrijf werd het nog via tweemaal de Vries 11-7 maar echt vat op de wedstrijd kreeg ACKC niet.

Na een halfweg stand van 15-7 was het zaak om de achterstand nog wat te beperken. Uiteindelijk kon ACKC na een collectief falen en een teleurstellend gevoel bij de supporters naar Brabant terug met een 22-11 verlies. Komende zaterdag weer een uitwedstrijd, nu in IJsselstein in sporthal “de Oever” om 18.30 uur wacht Fortissimo. Alleen bij winst kan ACKC nog aanhaken in deze sterke poule.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl