Valentijnconcert van Fanfare Nooit Gedacht in Almkerk

Foto: Website Fanfare Nooit Gedacht Almkerk
27 januari 2019, 11:49
Verlopen

ALMKERK - Vrijdag 15 februari organiseert fanfare Nooit Gedacht uit Almkerk een Valentijnconcert in Golfpark Almkreek aan het Hoekje 7b in Almkerk.

Tijdens dit concert treden het jeugdorkest op i.c.m. de fanfare, fanfare Nooit Gedacht, zanggroep Tea-Time en het saxofoonkwartet van Nooit Gedacht. Bezoekers van dit concert kunnen hun geliefde, vriend, vriendin of iemand die een speciale betekenis heeft, verrassen door het opdragen van een muziekwerk aan deze persoon. Nooit Gedacht speelt een zevental muziekwerken waarin de Liefde een rol speelt: Concerto d’Amore, All you need is love, Beauty and the Beast, Clouds, Greensleeves, Perhaps Love, Mood Romantic.

U kunt tot 7 februari een van de genoemde werken opdragen. Een motivatie erbij schrijven maakt het nog bijzonderder. Dit kunt u doen via nooitgedachtvalentijn@outlook.com. Uw aanvraag wordt voorgelezen tijdens dit concert. Kaarten voor het concert kosten € 5,- per stuk en zijn te reserveren via nooitgedachtvalentijn@outlook.com. Voor Vrienden van Nooit Gedacht is de toegang gratis.  De aanvang is 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl