De mannen van achterom op Valentijnsdag in Dussen

Foto: Mannen van Achterom
28 januari 2019, 21:58
Verlopen

DUSSEN - Op Valentijnsdag, donderdag 14 februari, komen De Mannen van Achterom naar kasteel Dussen.

In hun voorstelling stellen ze zichzelf de vraag waar en hoe je in het leven staat, als vijftigplusser. Hoe beweeg je tussen je ouder wordende ouders en wegtrekkende kinderen? Pijntje hier, kwaaltje daar. Van voetballer in het vaandelteam naar Tai Chi in een sneu achterafzaaltje. Gisteren nog de Ventoux beklommen, vandaag laat je de hond uit in het park. Met een poepzakje.

Met prachtige liedjes, herkenbare, hilarische scènes én een mooie moraal nemen de Mannen van Achterom hun publiek mee in hun leven, dat niet altijd, maar gelukkig nog vaak genoeg, over rozen gaat. Luc de Graaf, John van der Sanden, Maarten van der Zanden: theatermakers met een Brabants accent en nationale allure. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl. In het kasteel alleen contante betaling mogelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl