College van burgemeester en wethouders is compleet

Foto: Sander van Strien
29 januari 2019, 19:37
Verlopen

ALMKERK - In een extra gemeenteraadsvergadering op dinsdag 29 januari is Peter van der Ven benoemd als wethouder voor de gemeente Altena.

Met de benoeming van Van der Ven is het college van burgemeester en wethouders compleet. Van der Ven werd met een positief stemadvies door de voltallige gemeenteraad, 29 stemmen voor en 2 raadsleden waren afwezig, benoemd. Van der Ven benoemde in speech nog de wijze waarop hij is benaderd door fractievoorzitter Philip den Haan van Altena Lokaal. Hij zat op dat moment in het Belgische Oudenaarden en in tegenstelling tot eerdere suggesties zat hij op dat moment aan een koffie en niet aan de Hoegaarden. Van der Ven gaat volgens eigen zeggen voortvarend aan de slag met de onderwerpen. Hij hoopt dat over drie jaar wordt gezegd: Van der Ven, waarom blijft u niet nog even? 

Burgemeester Marcel Fränzel is blij dat het college nu compleet is. ”We gaan ontzettend hard aan het werk met de ambities van het akkoord wat er is afgesloten”, aldus burgemeester Fränzel. Volgens de burgemeester wordt het college een professionele vriendenclub die oog en hart heeft voor Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl