Negen mensen ontvangen een vrijwilligersmedaille

Foto: Facebookpagina gemeente Altena
31 januari 2019, 14:51
Verlopen

ALMKERK - Burgemeester Marcel Fränzel van de gemeente Altena spelde woensdag 30 januari bij 9 mensen van het voormalige SIGMA-team in het Land van Heusden en Altena de 'vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid' op.

Oud burgemeester Fons Naterop en Kees van Westerlaak van het Rode Kruis waren hier ook bij aanwezig. In hun aanwezigheid werden de medailles opgespeld bij Hans Dammers, Cees van het Einde, Ataline Boterblom, Jaap Oost, Anita Oost, Gijsbert van der Pol, Dirk Rochat, Jan Vos en Nelly Nieuwkoop.

SIGMA staat voor ‘Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie’. De leden stonden klaar om bij grote medische incidenten bij te springen ter ondersteuning van de ambulancedienst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl