Ronnie Flex naar Benederpop 2019

Foto: Ben Houdijk
31 januari 2019, 16:00
Verlopen

ALMKERK - Na Bløf is nu ook de tweede headliner van Benederpop 2019 bekend: Ronnie Flex en Deuxperience.

Ronnie Flex, die onlangs nog de popprijs 2018 won, staat samen met zijn band Deuxperience op 18 mei op het podium in Almkerk. Flex werd bekend met de single Drank en Drugs die hij samen met Lil’ Kleine maakte. Daarna had hij hit na hit, met onder andere Alleen Door Jou, Energie, Blijf Bij Mij en Omarm Me. Hij werkte hiervoor onder andere samen met Bløf en Maan.

Andere artiesten die optreden tijdens Benederpop zijn onder andere Snollebollekes, The Wulf, The Dirty Daddies en WC Experience. Kaarten en verdere informatie zijn te vinden op www.benederpop.nl. Het festival wordt georganiseerd door De Soos Almkerk ter ere van hun 50-jarig jubileum.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl