Informatieavond en cursus ‘roofvogels en uilen’

Foto: Pixabay
2 februari 2019, 08:38
Verlopen

GIESSEN - Natuurbeschermingsvereniging Altenatuur organiseert als vervolg op de cursus ‘Vogels kijken voor beginners’ een informatieavond en excursieochtend gewijd aan roofvogels en uilen. Deze activiteit wordt opgezet door de vogelwerkgroep.

Tijdens de informatieavond vertellen werkgroep leden over roofvogels en uilen die in onze streek voorkomen en tijdens de excursie ga je op pad om deze prachtige dieren in het veld waar te nemen. Denk hierbij aan de sperwer, buizerd, torenvalk en met een beetje geluk nog veel meer prachtige vogels! 

De informatieavond wordt gehouden op donderdag 7 maart op Fort Giessen tussen 19.30 en 21.00 uur. De excursieochtend staat gepland op zaterdag 9 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Deze locatie wordt bekend gemaakt tijdens informatieavond. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar altenatuur@gmail.com. Voor leden zijn deze activiteiten gratis, niet-leden betalen 5 euro voor beide activiteiten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl