Twee maal goud bij de Maitoshi Kachie Trophy 2019 in België

Foto: Leo Sonnema
3 februari 2019, 16:48
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Zondagochtend stond al vroeg de open categorie heren 16+ op het programma. De voorronde in deze poule wist Rick overtuigend met 5-0 te winnen waardoor Sonnema later in de ochtend in de finale mocht aantreden.

Ook deze finale won Rick overtuigend met 5-0 wat Sonnema een mooie eerste plaats opleverde. Later in de ochtend was de heren +18 jaar categorie aan de beurt. Ook in deze poule wist Rick de twee voorrondes overtuigend met 5-0 te winnen en dus wist hij ook in deze categorie een finaleplaats te bemachtigen. Na een leuke finale wist Sonnema de partij met 5-0 winnend af te sluiten wat Rick een mooie eerste plaats opleverde.

Het doel voor deze dag was om weer wedstrijdritme op te doen voor het nieuwe seizoen. Komende week gaat Rick de partijen terugkijken en analyseren om de puntjes op de i te zetten voor de K1 serie a Salzburg op 1 maart.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl