ChristenUnie-SGP presenteert complete kandidatenlijst

Foto: Christenunie-SGP
4 februari 2019, 20:53
Verlopen

BRABANT/ALTENA - De ChristenUnie-SGP heeft haar complete lijst bekend gemaakt voor de komende provinciale statenverkiezingen van 20 maart 2019. Op de lijst staan 29 kandidaten uit heel Brabant.

Huidig ChristenUnie-SGP statenlid Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk is opnieuw lijsttrekker. De ChristenUnie-SGP heeft nu één zetel in de Provinciale Staten van Noord-Brabant en hoopt op 20 maart een tweede zetel te kunnen halen.

In totaal staan er negen inwoners uit de nieuwe gemeente Altena op de lijst. Naast de eerder genoemde Hermen Vreugdenhil en Bart Meijboom staan er nog zeven inwoners op de lijst zoals Machiel de Gelder op de negende plaats en Maarten van der Sluis uit Werkendam op de elfde plaats. Op de twintigste plaats staat Henri de Raad uit Meeuwen. Met Wijnand van der Hoeven uit Wijk en Aalburg, Arie van Loon uit Veen en Hennie Schermers uit Werkendam staan er ook een aantal bekende namen uit de lokale politiek op de lijst. Jan Bossenbroek uit Andel en Jacob Vos uit Wijk en Aalburg maken de inbreng vanuit Altena compleet.

De ChristenUnie-SGP heeft ook de slogan bekend gemaakt waarmee het de verkiezingen in gaat; ‘Brabant is het waard!’, waarmee men wil laten zien dat Brabant het waard is dat er wordt omgezien naar elkaar en naar de schepping. Meer informatie op www.noordbrabant.christenunie-sgp.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl