Fractie AltenaLokaal houdt spreekuur in Hank

Foto: Archief
4 februari 2019, 21:00
Verlopen

HANK - AltenaLokaal is inmiddels een goede maand aan de slag in de nieuwe gemeente Altena. Een mooi moment om te starten met de fractie vergaderingen op locatie.

Iedere maand gaat de fractie langs in één van de kernen van de nieuwe gemeente Altena. Voorafgaand aan de fractievergaderingen wil AltenaLokaal graag een ‘spreekuur’ houden om op laagdrempelige manier met inwoners en verenigingen te spreken over datgene wat nu speelt of in de komende drie jaar gaat spelen.

Op woensdag 13 februari zal worden gestart met deze gesprekken in Hank. De locatie is dan ‘t Uivernest van 19.30 tot 20.30 uur. Mochten er mensen of verenigingen zijn die willen inspreken, dan is aanmelden gewenst via info@altenalokaal.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl