’t Proathuis in de Nijenburcht in Rijswijk geopend

Foto: Janine Kant
4 februari 2019, 20:18
Verlopen

RIJSWIJK - Maandagmiddag is ’t Proathuis in de Nijenburcht in Rijswijk, een wekelijks terugkerende activiteit, geopend onder toeziend oog van wethouder Paula Jorritsma van de gemeente Altena.

Met een gezellige dampartij is het startsein gegeven voor deze maandelijks terugkerende activiteit. ’t Proathuis zal iedere maandagmiddag geopend zijn vanaf 14.00 uur aan de Koperwiek 51 te Rijswijk. Bij ‘t Proathuis kan gezellig worden gekletst over van alles en nog wat, zijn er wat spelletjes, kunt u een kaartje leggen en sjoelen of waar u maar zin in heeft.

De bewoners, Ouderenbond, SeniorWeb en de Dorpsraad nodigen iedereen van harte uit. Omdat ‘t Proathuis gerund wordt door vrijwilligers, betaalt u geen toegang en slechts € 0,50 voor een consumptie. De koffie en thee staan klaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl