Bij breakdance is ieders dans helemaal uniek

Foto: Leo Boeren
7 februari 2019, 15:57
Verlopen

GIESSEN - Wie kent niet de spectaculaire bewegingen van de breakdancers die vaak te zien zijn op tv of YouTube? Dat kan men leren in Giessen. Sinds september 2018 organiseert Stichting Trema namelijk breakdance lessen in De Jager in Giessen.

De deelnemers leren de hipste tricks en de coolste moves tijdens de cursus breakdance onder leiding van Vincent en Sua. “Ik dans nu drie keer in de week,” zegt Luuk Schouten. Hij is zelfs zo enthousiast dat hij thuis een kamer heeft ingericht om te kunnen dansen. Sua legt uit dat breakdance best moeilijk is: “Het is een dans waarbij je op je hoofd draait en voetenwerk gebruikt.”

Wie ook interesse heeft, kan eerst een gratis proefles volgen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl