Thuisoverwinning strijdvaardig ACKC

Foto: ACKC
10 februari 2019, 13:24
Verlopen

ALMKERK - Afgelopen weekend moest er na twee verlies wedstrijden toch maar weer eens worden gewonnen. De tegenstander was dit keer de Vinken uit Vinkeveen.

ACKC begon heel goed aan de wedstrijd en binnen enkele minuten was het al 4-1. Gedurende de eerste helft bleef er de voorsprong, al moest er bij ACKC alles uit de kast worden gehaald. Bij een 8-6 ruststand was er tevredenheid bij coach Den Hartog, maar verbond daar wel gelijk aan dat de tweede helft minstens dezelfde strijd moest worden geleverd. Vanaf het begin was er die drive maar toch leek het alsnog mis te gaan bij een achterstand van 10-11 na tien minuten in het tweede bedrijf.

ACKC herpakte zich en kon al snel een 15-12 voorsprong verwezenlijken. Het laatste kwart ging het gelijk op en gooiden beide ploegen veel strijd op het veld. Uiteindelijk kon ACKC na een matige vertoning toch de broodnodige punten bijschrijven en zodoende de bovenste ploegen nog niet uit het oog te verliezen. Komende zaterdag is de traditionele ACKC-dag waarbij er diverse activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Om 18.30 uur is de hoofdwedstrijd tegen HKC Utrecht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl