Cocktailparty 0,0 in jongerencentrum De Pomp

Foto: Mathijs Vos
11 februari 2019, 20:56
Verlopen

ALMKERK - Een alcoholvrij cocktailfeest om jongeren bewuster te maken van de gevaren van alcohol: het evenement staat zaterdag 16 februari voor de tweede maal op de agenda van jongerencentrum De Pomp in Almkerk.

De Cocktailparty 0.0 wordt georganiseerd door jongerencentrum De Pomp in samenwerking met het jongerenwerk van de gemeente Altena en Novadic Kentron. In een aantal actieve workshops kun je je kennis testen over alcohol door middel van een simulatiebril om te ervaren hoe het is om dronken te zijn. En er verder over door te praten. Interessant, want over alcohol wordt van alles gezegd en beweerd maar wat klopt er van die verhalen en wat niet? Aan jou om te laten zien wat jij al van en over alcohol weet. De avond wordt in stijl afgesloten door samen een geshakete cocktail te drinken; volledig 0,0.

Het feest start om 20.00 uur en is bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 21 jaar. De Pomp is te vinden aan de Sportlaan 3A in Almkerk. De deuren gaan om 20.00 uur open. Meer info op www.depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl