Politie zoekt naar verdachten in de omgeving van Genderen

Foto: Archief
15 februari 2019, 15:51
Verlopen

GENDEREN - De politie is op zoek naar drie verdachten die afgelopen maandagmiddag een pinpas hebben gestolen aan het Susterenhof in Genderen.

Het gaat om de betaalpas van een bewoonster, die op haar oprit werd bestolen. Het zou gaan om drie verdachten: een man, een vrouw en een kind. De man is volgens de wijkagent 1,60 meter lang en getint, de vrouw is eveneens getint en 1,55 meter lang. Het kind is tussen de twaalf en veertien jaar oud. De verdachten vluchtten te voet richting de Hervormde Kerk.

De pinpas van het slachtoffer is om 13.11 uur gebruikt om te pinnen bij de ING aan de Markt in Wijk en Aalburg. Om welk bedrag het gaat is niet bekend. De politie is op zoek naar mensen die de verdachten daar hebben gezien.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl