Wel of niet parkeren op de Markt in Wijk en Aalburg?

Foto: Archief
15 februari 2019, 15:59
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Het moet op korte termijn duidelijk worden of het marktplein in Wijk en Aalburg voortaan op piekmomenten als parkeerterrein mag worden gebruikt. Dat laat winkeliersvereniging Hart van Aalburg weten.

In januari liep de proef van de gemeente af. De Markt werd daarbij gedurende drie maanden tijdens piekmomenten opengesteld voor auto’s. Met de komst van supermarktketen Jumbo naar het pand van de huidige Emté hoopt Hart van Aalburg dat de gemeente snel een oordeel velt over het wel of niet parkeren op de Markt.

De gemeente Altena laat weten dat komende week de eerste gesprekken over de resultaten van de proefperiode plaatsvinden en dat ze nog niets kan zeggen over wanneer de evaluatie is afgerond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl