Disco 70’s and 80’s Night in Andel

Foto: freeimages.com
16 februari 2019, 17:56
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 16 maart 2019 kun je helemaal los op de waanzinnige Disco and Soul Night met disco partyhits uit de jaren '70 en '80 in ’t Buitenhoff te Andel.

Weet jij de moves nog bij de muziek van Earth Wind and Fire, The Pointer Sisters en KC and The Sunshine Band? ’t Buitenhoff in Andel wordt omgetoverd tot een waar disco paleis met een echte verlichte dansvloer.

Kom je ook swingen? Bezoek de Disco 70’s and 80’s Night in Andel op zaterdag 16 maart. Partycentrum ’t Buitenhoff is te vinden aan de Buitenlaan 1 in Andel. Bestel snel je tickets en kijk op www.facebook.com/partycentrumbuitenhoff/ voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl